''Media''

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch

Tijdens de Streetparade door het centrum, het Defilé op de Parade en de Taptoe in De Vliert worden veel foto's en video-opnamen gemaakt door zowel liefhebbers, korpsfotografen, pers en professionals.

Via onze Facebookpagina en deze website bieden wij een selectie aan van dit beeldmateriaal en met uitdrukkelijke toestemming van de makers.

Mocht ook u beschikken over geschikt fotomateriaal en dat ter beschikking willen stellen voor publicatie, dan kun u dit aangeven via ons emailadres media@taptoe-shertogenbosch.nl

Wij plaatsen alleen licentievrije foto's (zonder water- of beeldmerk) maar als tegenprestatie vermelden wij een aanbeveling op onze pagina "Credits" inclusief logo, naam, website en social media.

Gedragsregels
Voor media- of instructieteams van verenigingen, free-lance fotografen of organisaties die tijdens de taptoe foto- of video-opnamen in het stadion willen maken, zijn gedragsregels van toepassing. Nadere informatie over de gedragsregels is verkrijgbaar via media@taptoe-shertogenbosch.nl

Verder staat het ieder verder vrij om te filmen en fotograferen tijdens de Streetparade en Defilé, zolang daarbij de aanwijzigingen van de taptoe-medewerkers worden opgevolgd.

Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: