''Nieuws''

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch
Foto's 2017 t/m 2013 online
11 augustus 2017
Het fotoboek op deze website is uitgebreid met diverse foto's, aangeleverd door verschillende fotografen.


Alle video-opnamen beschikbaar
11 juli 2017
De VMG heeft gedurende de gehele dag een complete video-registratie vastgelegd, zowel van streetparade, defilée als taptoes. Alle opnamen zijn inmiddels beschikbaar via het VMG Youtube-kanaal maar ook via onze Media-pagina. 


Taptoe ‘s-Hertogenbosch groot succes
10 juli 2017
DEN BOSCH – Eens per twee jaar vindt in stadion De Vliert de Taptoe ‘s-Hertogenbosch plaats, voorafgegaan door een Streetparade die dwars door de binnenstad voert. Zaterdag tijdens de vijfde editie was het weer ouderwets smullen geblazen voor zowel de leek als de kenner.


Video-opnamen
21 juni 2017
De eerste video-beelden van VMG staan online. Beeldmateriaal stroomt aan alle kanten binnen, er is veel materiaal beschikbaar. De video-opnamen van VMG staan inmiddels ook gedeeltelijk al online. Zoe onze pagina "Media - Video" voor de beelden.


Geslaagde lustrumeditie
18 juni 2017
Het is alweer voorbij: het weer was uitstekend, de sfeer super, de programmering top, het publiek geweldig.


Koninklijke onderscheiding voorzitter
18 juni 2017
Bij aanvang van de lustrum editie van onze taptoe op zaterdagavond 17 juni jl. was er een speciaal moment voor voorzitter Léon La Haije


Goede vooruitzichten
16 juni 2017
De weersverwachtingen zijn goed! Amantius en Jong Amantius zijn er klaar voor! 
De lustrum editie van Taptoe 's Hertogenbosch belooft een fraaie dag te worden, en niet alleen vanwege de gunstige weersomstandigheden.


De Vliert uitgeprobeerd
12 juni 2017
Op zondag 11 juni heeft Amantius de grasmat van Stadion De Vliert al goed kunnen uitproberen.


​Jong Amantius zet stappen!
4 juni 2017
Niet alleen figuurlijk, maar er ook letterlijk, op het veld! Al jarenlang is dit jeugdorkest van Drumfanfare Amantius een graag geziene gast bij allerlei activiteiten in en rondom Den Bosch.


Interview met Leon La Haije
2 juni 2017
De lezers van weekblad de Bossche Omroep zullen het interview met Leon La Haije zeker tegenkomen. In de komende weekeditie van uitgave de Bossche Omroep is een interview weergegeven met Leon La Haije, voorzitter van de Stichting Taptoe 's Hertogenbosch.


Omroep Brabant
2 juni 2017
Vanaf maandag 5 juni is Taptoe 's Hertogenbosch als reclameblok te zien op Omroep Brabant. Met ingang van maandag 5 juni gaat een reclameblok van Taptoe 's Hertogenbosch-promotie meedraaien met de uitzending van Omroep Brabant.


Jeugd Amantius bereidt zich voor
30 mei 2017
De jeugd Amantius 's Hertogenbosch is druk met oefenen. Nog twee weken te gaan, veel succes met repetities!


Laatste showkorps bekend
18 mei 2017
Het heeft even geduurd maar eindelijk is ook de laatste deelnemer aan de taptoe bekend geworden: JUBAL Drum&Bugle Corps uit Dordrecht.


Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: