''Organisatie''

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch

In 2007 komt een groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar in het kader van een zilver (25 jarig) jubilieum van Drumfanfare Amantius te ’s-Hertogenbosch. Er wordt besloten om een hoogwaardige taptoe te organiseren voor de echte muziekliefhebber. Het duurt niet lang voordat Stichting Taptoe ’s-Hertogenbosch en vele andere voorbereiden volgen. Op 13 juni 2009 wordt Taptoe ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Een evenement bestaande uit een streetparade en taptoe. Met toporkesten afkomstig uit alle windstreken van Nederland trekt dit evenement bij de eerste editie ca. 3.400 betalende bezoekers. De streetparade wordt door een rijen dik publiek aanschouwt en voltrekt zich in het historische centrum van de Bossche binnenstad. Dat jaar wordt Taptoe ’s-Hertogenbosch uitverkozen tot de op één na beste taptoe van Nederland. Een prestatie van formaat waarbij snel duidelijk werd dat herhaling niet uit mocht blijven.
 
Periodiek komt het bestuur bijeen om de voortgang van voorbereiden te bespreken. Hierbij komen tal van zaken zoals: financiën, deelnemersveld, media, infrastructuur e.d. aan bod. Het bestuur wordt gevormd door 13 personen te weten:
 
 
Dagelijks bestuur:  
Voorzitter Leon La Haije
Financiën      Hans Wiggers
Secretariaat      José Heesbeen
Communicatie/Info Monique Wiggers
   
Algemeen bestuur:  
Sponsoring Cees Heesbeen
  Gert van As
   
Media Vacature
   
Programma Harrie koks
   
Vrijwilliger coördinatie Wilma Geneuglijk
  Richard Geneuglijk
 
Infra Wil van Zon
  Johan Herber
  Ed Loch

 
Secretariaat stichting Taptoe ’s-Hertogenbosch 
Postbus 3536 - 5203 DM ’s-Hertogenbosch | Rekeningnummer NL21RABO0305086405
 
Stichting Taptoe ‘s-Hertogenbosch is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17229758.

Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: