Bereikbaarheid

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch

A) Openbaar vervoer
Vanaf 's-Hertogenbosch Centraal heeft u 2 mogelijkheden; met de bus of met de trein. Als u voor de bus kiest zal u voor de deur worden gebracht. U verlaat de Stationshal en wacht beneden op buslijn 158 naar Veghel of buslijn 90 naar Grave. De bus zal op 30 meter afstand van de hoofdingang van het Stadion stoppen. Als u kiest voor de trein, moet u de trein richting Nijmegen nemen. Het eerste station waar de trein aankomt na het vertrek, is 's-Hertogenbosch Oost. Op dit station dient u uit te stappen. U loopt vervolgens bij spoor 1 naar beneden en steekt even verder bij de stoplichten over, naar de linkerkant. Als u nu recht voor u uit kijkt ziet u het stadion liggen.

(Indien u teruggaat met de bus let op dat de laatste bus om 22.45u gaat. Deze gaat richting ’s-Hertogenbosch Centraal.)


B) Vanuit de richting Utrecht
U neemt de A2 richting 's-Hertogenbosch. Hou bij knooppunt Empel (opsplitsing weghelft) rechts aan om afslag 20 Rosmalen/’s-Hertogenbosch centrum te nemen. Bij de rotonde draait u rechtsaf en bij de stoplichten gaat u direct linksaf de Bruistensingel op. Bij het derde kruispunt dat u tegenkomt, nadat u de spoorlijn onderdoor gereden bent, gaat u linksaf. U zult recht voor u het stadion zien. Rij rechtdoor en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Victorialaan. Hier vangen de verkeersbegeleiders u op.

 
C) Vanuit de richting Eindhoven
Komende vanaf de A58 neemt u de A2/A50/E25 richting Nijmegen/’s-Hertogenbosch/Helmond. Hou rechts aan op de splitsing en volg de borden Amsterdam/’s-Hertogenbosch A2/E25. Hou op de ring van ’s-Hertogenbosch (opsplitsing weghelft) rechts aan om afslag 21 Veghel te nemen. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Maastrichtseweg op. Na ongeveer 1 kilometer gaat u, vlak voordat u onder een viaduct door gaat, rechtsaf en direct weer rechtsaf de Merwedelaan op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij het tweede kruispunt, na 1 kilometer, dat u tegenkomt gaat u rechtsaf. U zult recht voor u het stadion zien. Rij rechtdoor en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Victorialaan. Hier vangen de verkeersbegeleiders u op.
 

D) Vanuit de richting Nijmegen
U rijdt via de A50 richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven. Hou bij knooppunt Paalgraven rechts aan bij de splitsing en rij door op de A59 en volg de borden ’s-Hertogenbosch/Oss/Heesch. Neem de afslag 48 Rosmalen/Berlicum. Bij stoplichten rechtdoor over het water heen gaat u vervolgens onder de A2 door. Volg de weg via een bocht naar rechts en links. Na ca. 1 km. passeert u Stadion De Vliert aan uw linkerzijde. Rij rechtdoor en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Victorialaan. Hier vangen de verkeersbegeleiders u op.

Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: