Nieuws

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch
Extra deelnemer: DVS Katwijk
14 april 2019
Het programma van Taptoe 's Hertogenbosch is uitgebreid met een extra deelnemer, niemand minder dan DVS Katwijk!. Deze band is befaamd om haar aparte sound en brede mars- en polkarepertoire en vormt een absolute aanwinst voor het taptoeprogramma.


RvL Woninginrichting
13 april 2019
Het rijtje met sponsoren groeit naarmate de datum van de taptoe dichterbij komt: RvL Woninginrichting heeft ook ondersteuning toegezegd om het mooiste muzikale evenement in de regio mogelijk te maken.


Testen geluidsinstallatie in stadion de Vliert
13 april 2019
De geluidsinstallatie in stadion De Vliert is op zondag 12 april getest en overige voorbereidingen worden getroffen om de organisatie van het evenement op zaterdag 18 mei soepel te laten verlopen.


Dema Totaalafbouw nieuwe sponsor
11 april 2019
We zijn blij te kunnen melden dat per vandaag ook Dema Totaalafbouw bv. als nieuwe sponsor Taptoe 's Hertogenbosch ondersteunt.


Koop uw toegangskaartjes bij VVV Den Bosch
11 april 2019
U wilt graag naar Taptoe 's Hertogenbosch? Dan kunt u online uw kaartjes kopen maar ook via ons verkooppunt bij VVV Den Bosch.


Showrepetities in volle gang
7 april 2019
Heeft u het Brabants Dagblad al gelezen? Muzikanten en leden van Show- & Marchingband Amantius aan het woord bij de voorbereiding voor het showoptreden tijdens Taptoe 's Hertogenbosch op 18 mei a.s.


Frank Willems nieuwe speaker
31 maart 2019
Taptoe 's Hertogenbosch heeft per 2019 een nieuwe speaker: Frank Willems, zeker geen onbekende in 's Hertogenbosch. Wij wensen Frank veel succes!


Publicatie in 073Magazine
29 maart 2019
In de maart-uitgave van 073Magazine wordt ook aandacht besteed aan de Taptoe 's Hertogenbosch. Naast de poster op de achterzijde van het blad, is ook een interview met Amantius-leden gepubliceerd. 


Amantius muzikanten kijken uit naar Taptoe
28 maart 2019
De muzikanten van Amantius hebben zin in de zesde Taptoe van ’s Hertogenbosch, die op zaterdagavond 18 mei plaatsvindt in het De Vliert stadion. Keihard wordt er deze laatste maanden geoefend.


Kaartverkoop verloopt goed
28 maart 2019
In de aanloop naar de 6e Taptoe 's Hertogenbosch zijn de beste tribunekaarten inmiddels al van de hand gegaan. De snelste beslissers zitten op de mooiste plaatsen. Heeft u al uw kaarten besteld?


WEMO en Spijkers nieuwe sponsoren
26 maart 2019
Deze week hebben we WEMO machinebouw en Aannemersbedrijf Spijkers mogen begroten als nieuwe sponoren van Taptoe 's Hertogenbosch. 


Publicatie in Bossche Omroep
17 maart 2019
In de editie van zondag 24 maart zal weer een publicatie verschijnen over Taptoe 's Hertogenbosch. Tekstschrijver Dianne Huijskens heeft hiervoor een repetitie bezocht van Amantius en aantal leden geïnterviewd tijden de showrepetities. 


Taptoe ’s Hertogenbosch: een muzikaal feestje voor jong & oud
14 maart 2019
“Pak je rust op die laatste twee tellen! Zet de lijn aan de voorkant strak, switch naar de andere cirkel en zorg ervoor dat je je wending in kwartjes verdeeld!” Tamboer-maitre Martijn van Schadewijk roept zijn aanwijzingen naar de 55 muzikanten voor hem.


Kaartverkoop van start
8 februari 2019
Vandaag is de kaartverkoop van start gegaan! Voor het bestellen van de beste plekken heeft u op dit moment nog volop de keuze! Zitplaatsen zijn al vanaf 10 euro beschikbaar. Snel bestellen dus!


Weer nieuwe sponsoren
12 januari 2019
We zijn blij te kunnen melden dat het aantal sponsoren weer is uitgebreid: Firma Doorenbosch elektrotechniek,  FSS Security en Adams Muziekcentrale!


Kaartverkoop gaat februari van start
12 januari 2019
De voorbereidende werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond waardoor de kaartverkoop februari van start zal gaan. Volg onze website en social media om als eerste op de hoogte te zijn! 


Bijna alle korpsen gecontracteerd
12 januari 2019
Nagenoeg alle korpsen zijn gecontracteerd voor de taptoe: K&G Leiden, Advendo Sneek, Exempel Empel, Kamper Trompetter Korps en natuurlijk Amantius 's Hertogenbosch. Er wordt nog gezocht naar een buitenlandse deelnemer. Wie? Dat blijft even een verrassing.


Nieuwe sponsoren steunen Taptoe 's Hertogenbosch
22 december 2018
Er wordt hard gewerkt om nieuwe sponsoren te interesseren Taptoe 's Hertogenbosch te ondersteunen. Wij mogen vandaag dat "Bergman Clinics" en "La Livy gemakszaak hintham/ La Livy Cadeaushop" hun medewerking hebben toegezegd.


Het muzikale ‘neusje van de zalm’ op Taptoe ‘s Hertogenbosch
22 december 2018
Het is de Taptoe-organisatie wederom gelukt om de top van de Nederlandse show- en marchingbands te contracteren voor de Taptoe op zaterdagavond 18 mei 2019 in het De Vliert stadion in ’s Hertogenbosch.


Taptoe ’s-Hertogenbosch vervroegd naar 18 mei 2019
18 december 2018
Al maanden stond de datum voor de komende Taptoe in ’s-Hertogenbosch vast. Het tweejaarlijks muzikaal evenement zou op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden. Maar toen gooide een nieuwe grasmat roet in het eten…


Sponsoren melden zich aan
21 november 2018
Taptoe 's Hertogenbosch biedt ondernemers een interessant sponsorplan waardoor veel mogelijkheden bestaan voor profilering van het bedrijf. Vishandel Gepkens, Ganzeboom transmissies en Budokleding.nl zich als nieuwe sponsor verbonden.


Sponsoren van het eerste uur
4 november 2018
De 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van diverse sponsoren.


Eerste korpsen gecontracteerd
28 oktober 2018
De programmering voor de 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch begint al vorm te krijgen. De eerste vier showkorpsen zijn inmiddels gecontracteerd, met drie anderen zijn de gesprekken in volle gang.


Save the date: 22 juni 2019
1 september 2018
Op zaterdag 22 juni 2019 is 's Hertogenbosch weer het bruisend middelpunt van show- en Marching minnend Nederland. Met 's middags de StreetParade, ParadePresentaties en 's avonds de Taptoe 's Hertogenbosch. In november start de kaartverkoop!


Foto's 2017 t/m 2013 online
11 augustus 2017
Het fotoboek op deze website is uitgebreid met diverse foto's, aangeleverd door verschillende fotografen.


Alle video-opnamen beschikbaar
11 juli 2017
De VMG heeft gedurende de gehele dag een complete video-registratie vastgelegd, zowel van streetparade, defilée als taptoes. Alle opnamen zijn inmiddels beschikbaar via het VMG Youtube-kanaal maar ook via onze Media-pagina. 


Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: