Nieuws

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch
Verkoop is gestart!
1 april 2024
Koop nu uw kaarten OP=OP


Voorlopige line-up
16 maart 2024


Nieuwe locatie!
4 januari 2024


RaboClubSupport
30 augustus 2023


Wijziging line-up
3 juni 2022

Jubal zal helaas niet deelnemen aan de taptoe. Daarvoor in de plaats heten wij de Euroband Rotterdam van harte welkom!!


Line-up is compleet!!
8 mei 2022
De Line-up is bekend!!
Door het toevoegen van De Red Hackle Pipe Band uit België en Euroband Rotterdam is de line-up compleet!!
 


Extra kaartverkoop locatie!
7 april 2022
Kaartverkoop ook mogelijk bij Drumfanfare Amantius.


Streetparade
2 april 2022
Ook in 2022 weer een Streetparade!!


Ticketverkoop is gestart!!
1 april 2022
De ticketverkoop voor de 7e editie van Taptoe 's-Hertogenbosch is gestart!


7e Taptoe ’s-Hertogenbosch 2021 gaat niet door!
28 mei 2021
Ondanks het steeds verder versoepelen van de Corona maatregelen, heeft de organisatie van TAPTOE 'S-HERTOGENBOSCH in overleg met de gemeente helaas moeten besluiten het evenement niet door te laten gaan. Klik op de foto om verder te lezen.


Graag tot ziens over 2 jaar!
10 juni 2019
De organisatie van Taptoe 's Hertogenbosch bedankt alle sponsoren, deelnemende korpsen, bezoekers, organisaties en alle vrijwilligers die van de 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch een succes hebben gemaakt. Graag tot ziens tijdens de 7e editie in 2021! 


Video en Foto's online
10 juni 2019
Bijna vier weken geleden voltrok de succesvolle 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch zich in het nokvol gevulde stadion De Vliert. Voor allen die nog even wil nagenieten en alles op het gemak bekijken: alle video- en foto-opnamen zijn te bekijken op onze media-pagina.


Eerste video opnamen online
19 mei 2019
De eerste video-opnamen van een aantal showoptredens staan online, zie onze media-pagina


Een geslaagde 6e editie
19 mei 2019
Het zit er op: een schitterende avond, mooi weer, supershows en een enthousiast publiek. Alle muzikanten, sponsoren, vrijwilligers en publiek ontzettend bedankt voor deze fantastische avond. Video opnamen zijn te bekijken via Korpsspot Nederland en VrijeMediaGroep , foto's en andere video wordt zsm op onze website geplaatst.


Veel succes!
17 mei 2019
Stageband Amantius, Feestbende, Jong Amantius, Juliana Amersfoort, Advendo Korpsen Sneek, K&G Leiden, Exempel, Kamper Trompetter Korps, Show- & Marchingband Amantius, Door Vriendschap Sterk: succes met jullie optreden tijdens Taptoe 's Hertogenbosch.


Hoe komt u binnen?
14 mei 2019
Stadion De Vliert is groot en kent verschillende ingangen. Zeker als u er niet vaak komt is het soms even zoeken naar de ingang. Waar moet u naar binnen om bij uw stoelen te komen? Kijk verder voor informatie.
 


Online kaartverkoop tot 16.00 uur
13 mei 2019
Voor de late beslissers: de online ticketverkoop stopt op zaterdag 18 mei om 16.00 uur. Daarna is vanaf 16.30 uur alleen nog kassaverkoop bij stadion de Vliert mogelijk!


Toppers presenteren nieuwste shows
12 mei 2019
Er is veel nieuws te zien in 's Hertogenbosch als op zaterdag 18 mei alle deelnemers tijdens de taptoe hun shows in De Vliert presenteren. Nieuwe muziek, nieuwe shows en nieuwe tamboer-maitres. De showwereld is continue in beweging.


Coop Paanakker en SGS Schoonmaakdiensten
7 mei 2019
De bedrijven Coop Paanakker en SGS Schoonmaakdiensten zijn als nieuwe sponsoren ook aanwezig tijdens de 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch. Hierdoor is het mede mogelijk om dit mooie evenement te organiseren. U bent er toch ook bij?


Sponsor: van Ewijck Uniformen Specialist
28 april 2019
Firma Van Ewijck Uniformen Specialist uit Maren-Kessel verleent als sponsor ook ondersteuning aan Taptoe 's Hertogenbosch. Mede hierdoor is het mogelijk een fraaie programma samen te stellen!  


Ook Juliana Amersfoort neemt deel aan taptoe
24 april 2019
Als laatste deelnemer mogen we Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort verwelkomen tijdens Taptoe 's Hertogenbosch. Hiermee is het programma compleet en mogen we spreken van een gedegen en hoogstaand showprogramma.


Extra deelnemer: DVS Katwijk
14 april 2019
Het programma van Taptoe 's Hertogenbosch is uitgebreid met een extra deelnemer, niemand minder dan DVS Katwijk!. Deze band is befaamd om haar aparte sound en brede mars- en polkarepertoire en vormt een absolute aanwinst voor het taptoeprogramma.


RvL Woninginrichting
13 april 2019
Het rijtje met sponsoren groeit naarmate de datum van de taptoe dichterbij komt: RvL Woninginrichting heeft ook ondersteuning toegezegd om het mooiste muzikale evenement in de regio mogelijk te maken.


Testen geluidsinstallatie in stadion de Vliert
13 april 2019
De geluidsinstallatie in stadion De Vliert is op zondag 12 april getest en overige voorbereidingen worden getroffen om de organisatie van het evenement op zaterdag 18 mei soepel te laten verlopen.


Dema Totaalafbouw nieuwe sponsor
11 april 2019
We zijn blij te kunnen melden dat per vandaag ook Dema Totaalafbouw bv. als nieuwe sponsor Taptoe 's Hertogenbosch ondersteunt.


Koop uw toegangskaartjes bij VVV Den Bosch
11 april 2019
U wilt graag naar Taptoe 's Hertogenbosch? Dan kunt u online uw kaartjes kopen maar ook via ons verkooppunt bij VVV Den Bosch.


Showrepetities in volle gang
7 april 2019
Heeft u het Brabants Dagblad al gelezen? Muzikanten en leden van Show- & Marchingband Amantius aan het woord bij de voorbereiding voor het showoptreden tijdens Taptoe 's Hertogenbosch op 18 mei a.s.


Frank Willems nieuwe speaker
31 maart 2019
Taptoe 's Hertogenbosch heeft per 2019 een nieuwe speaker: Frank Willems, zeker geen onbekende in 's Hertogenbosch. Wij wensen Frank veel succes!


Publicatie in 073Magazine
29 maart 2019
In de maart-uitgave van 073Magazine wordt ook aandacht besteed aan de Taptoe 's Hertogenbosch. Naast de poster op de achterzijde van het blad, is ook een interview met Amantius-leden gepubliceerd. 


Amantius muzikanten kijken uit naar Taptoe
28 maart 2019
De muzikanten van Amantius hebben zin in de zesde Taptoe van ’s Hertogenbosch, die op zaterdagavond 18 mei plaatsvindt in het De Vliert stadion. Keihard wordt er deze laatste maanden geoefend.


Kaartverkoop verloopt goed
28 maart 2019
In de aanloop naar de 6e Taptoe 's Hertogenbosch zijn de beste tribunekaarten inmiddels al van de hand gegaan. De snelste beslissers zitten op de mooiste plaatsen. Heeft u al uw kaarten besteld?


WEMO en Spijkers nieuwe sponsoren
26 maart 2019
Deze week hebben we WEMO machinebouw en Aannemersbedrijf Spijkers mogen begroten als nieuwe sponoren van Taptoe 's Hertogenbosch. 


Publicatie in Bossche Omroep
17 maart 2019
In de editie van zondag 24 maart zal weer een publicatie verschijnen over Taptoe 's Hertogenbosch. Tekstschrijver Dianne Huijskens heeft hiervoor een repetitie bezocht van Amantius en aantal leden geïnterviewd tijden de showrepetities. 


Taptoe ’s Hertogenbosch: een muzikaal feestje voor jong & oud
14 maart 2019
“Pak je rust op die laatste twee tellen! Zet de lijn aan de voorkant strak, switch naar de andere cirkel en zorg ervoor dat je je wending in kwartjes verdeeld!” Tamboer-maitre Martijn van Schadewijk roept zijn aanwijzingen naar de 55 muzikanten voor hem.


Kaartverkoop van start
8 februari 2019
Vandaag is de kaartverkoop van start gegaan! Voor het bestellen van de beste plekken heeft u op dit moment nog volop de keuze! Zitplaatsen zijn al vanaf 10 euro beschikbaar. Snel bestellen dus!


Weer nieuwe sponsoren
12 januari 2019
We zijn blij te kunnen melden dat het aantal sponsoren weer is uitgebreid: Firma Doorenbosch elektrotechniek,  FSS Security en Adams Muziekcentrale!


Kaartverkoop gaat februari van start
12 januari 2019
De voorbereidende werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond waardoor de kaartverkoop februari van start zal gaan. Volg onze website en social media om als eerste op de hoogte te zijn! 


Bijna alle korpsen gecontracteerd
12 januari 2019
Nagenoeg alle korpsen zijn gecontracteerd voor de taptoe: K&G Leiden, Advendo Sneek, Exempel Empel, Kamper Trompetter Korps en natuurlijk Amantius 's Hertogenbosch. Er wordt nog gezocht naar een buitenlandse deelnemer. Wie? Dat blijft even een verrassing.


Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: