Nieuws

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch
Kaartverkoop van start
8 februari 2019
Per vandaag is de kaartverkoop van start gegaan.Voor het bestellen van de beste plekken heeft u nu op dit moment nog volop de keuze! Zitplaatsen zijn al vanaf 10 euro beschikbaar.


Weer nieuwe sponsoren
12 januari 2019
We zijn blij te kunnen melden dat het aantal sponsoren weer is uitgebreid: Firma Doorenbosch elektrotechniek,  FSS Security en Adams Muziekcentrale!


Kaartverkoop gaat februari van start
12 januari 2019
De voorbereidende werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond waardoor de kaartverkoop februari van start zal gaan. Volg onze website en social media om als eerste op de hoogte te zijn! 


Bijna alle korpsen gecontracteerd
12 januari 2019
Nagenoeg alle korpsen zijn gecontracteerd voor de taptoe: K&G Leiden, Advendo Sneek, Exempel Empel, Kamper Trompetter Korps en natuurlijk Amantius 's Hertogenbosch. Er wordt nog gezocht naar een buitenlandse deelnemer. Wie? Dat blijft even een verrassing.


Nieuwe sponsoren steunen Taptoe 's Hertogenbosch
22 december 2018
Er wordt hard gewerkt om nieuwe sponsoren te interesseren Taptoe 's Hertogenbosch te ondersteunen. Wij mogen vandaag dat "Bergman Clinics" en "La Livy gemakszaak hintham/ La Livy Cadeaushop" hun medewerking hebben toegezegd.


Het muzikale ‘neusje van de zalm’ op Taptoe ‘s Hertogenbosch
22 december 2018
Het is de Taptoe-organisatie wederom gelukt om de top van de Nederlandse show- en marchingbands te contracteren voor de Taptoe op zaterdagavond 18 mei 2019 in het De Vliert stadion in ’s Hertogenbosch.


Taptoe ’s-Hertogenbosch vervroegd naar 18 mei 2019
18 december 2018
Al maanden stond de datum voor de komende Taptoe in ’s-Hertogenbosch vast. Het tweejaarlijks muzikaal evenement zou op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden. Maar toen gooide een nieuwe grasmat roet in het eten…


Sponsoren melden zich aan
21 november 2018
Taptoe 's Hertogenbosch biedt ondernemers een interessant sponsorplan waardoor veel mogelijkheden bestaan voor profilering van het bedrijf. Vishandel Gepkens, Ganzeboom transmissies en Budokleding.nl zich als nieuwe sponsor verbonden.


Sponsoren van het eerste uur
4 november 2018
De 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van diverse sponsoren.


Eerste korpsen gecontracteerd
28 oktober 2018
De programmering voor de 6e editie van Taptoe 's Hertogenbosch begint al vorm te krijgen. De eerste vier showkorpsen zijn inmiddels gecontracteerd, met drie anderen zijn de gesprekken in volle gang.


Save the date: 22 juni 2019
1 september 2018
Op zaterdag 22 juni 2019 is 's Hertogenbosch weer het bruisend middelpunt van show- en Marching minnend Nederland. Met 's middags de StreetParade, ParadePresentaties en 's avonds de Taptoe 's Hertogenbosch. In november start de kaartverkoop!


Foto's 2017 t/m 2013 online
11 augustus 2017
Het fotoboek op deze website is uitgebreid met diverse foto's, aangeleverd door verschillende fotografen.


Alle video-opnamen beschikbaar
11 juli 2017
De VMG heeft gedurende de gehele dag een complete video-registratie vastgelegd, zowel van streetparade, defilée als taptoes. Alle opnamen zijn inmiddels beschikbaar via het VMG Youtube-kanaal maar ook via onze Media-pagina. 


Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: