Nieuws

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch
« terug naar het overzicht

Frank Willems nieuwe speaker

31 maart 2019
Taptoe 's Hertogenbosch heeft per 2019 een nieuwe speaker: Frank Willems, zeker geen onbekende in 's Hertogenbosch.

Wie is Frank Willems
Frank Willems is geboren in Baarle Nassau maar is getogen in Den Bosch. Ik ben vader van Stef en Anne en woon samen met mijn vriendin Marjolein. Na mijn opleiding aan de Pedagogische Academie ben ik als onderwijzer gaan werken op een basisschool in Den Bosch. Na 20 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het speciaal onderwijs waar ik een aantal jaren als leidinggevende werkzaam ben geweest. Na deze periode heb ik verschillende managementtaken vervuld. Op dit moment ben ik manager van het samenwerkingsverband de Meierij. Ik geef leiding aan een team van adviseurs en specialisten die extra ondersteuning geven aan scholen en leerlingen in het kader van Passend Onderwijs.

In 1992 heb ik samen met een aantal vrienden een straattheatergroep opgericht. Met dit gezelschap hebben we jarenlang opgetreden met verschillende acts op festivals, jaarmarkten, braderieën, feesten en partijen.
Ook tijdens het Oeteldonkse carnaval waren we met deze straattheatergroep vele jaren zeer actief. Zo waren we als loopgroep vaste deelnemer aan de Grote Optocht en hadden we een eigen radioprogramma bij de lokale omroep.

De laatste jaren ben ik lid van de creatieve commissie van de Blauwe Avond en het Vruugkwekkersconcert.
Als presentator ben ik tevens gastheer van deze in Oeteldonk zeer bekende muzikale evenementen.

Het lijkt me leuk om gastheer/speaker te mogen zijn van de Taptoe en hiermee een bijdrage te leveren aan dit geweldige muzikale spektakel.

Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: