Tickets bestellen

Slider
Taptoe 's-Hertogenbosch

Via deze site kunt u geen tickets meer bestellen voor de hoofdtribune
Er zijn nog enkele tickets te koop voor hoofdtribunevak EFG (zolang de voorraad strekt) vanaf 12.00 uur bij de INFO stand op de Parade in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Tickets voor de zijtribune (Vak R) kunt u bestellen via deze site of aan de infostand aan de Parade en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het stadion De Vliert.

Wilt u verzekerd zijn van een goede plaats, word dan vriend van de Taptoe. Voor vrienden van de Taptoe worden plaatsen gereserveerd. Voor meer informatie, klik hier.   
Klik op de plattegrond voor een grotere afbeelding.


Met ingang van 8 juni 2015 is de online ticketservice gesloten. Indien na deze datum kaarten besteld zouden worden kunnen wij niet garanderen dat deze nog voor 13 juni 2015 per post bij u afgeleverd worden. 

Uiteraard stopt de kaartverkoop niet. Via enkele VVV kantoren vindt de komende dagen nog volop kaartverkoop plaats. Klik hier voor meer informatie over deze VVV kantoren.

Op 13 juni 2015 zal tijdens de streetparade een infostand staan op de Parade. Vanuit deze infostand wordt de kaartverkoop vervolgt vanaf omstreeks 12.30u. Ook bij het stadion kunt u zaterdag 13 juni 2015 terecht voor entreekaarten. De verkoop zal hier ongeveer vanaf 17.00u opgestart worden.
 

 

Dit muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: